За нас
logo

За нас

Скъпи приятели,

Искаме да ви разкажем за нашата семейна фирма и света на качествената храна. Създадохме нашата компания с идеята да запазим традицията на висококачествени и вкусни храни. Тези които вече са все по-трудни за намиране поради голямата конкуренция в хранителния бизнес и целта на повечето фирми да се предложи най-добрата цена за сметка на качество.

За тази цел подбираме малки семейни фирми, които имат уважение към продуктите и искаме да гарантираме качеството на храната, както и придружаващите и сертификати и награди.

Нашите колеги експерти лично пътуват до фабриките на всеки производител и наблюдават на място целия производствен процес и стандартите, които трябва да спазват.

Оценяваме и запазването на традиционните методи на приготвяне.

Ние се фокусирахме основно върху средиземноморския регион, който се е доказал във времето със здравословна и вкусна храна.

Друг приоритет са личните взаимоотношения с клиента. Доброто обслужване и мисията храната да се достави от производителя директно на вашата трапеза със автентичния вкус, за да усетите магията на мястото, откъдето идват. Искаме да усетите вкусове и емоции от тези специални места и култури.

Надяваме се, че ще се присъедините към нас в това пътешествие и празник на вкусове.