Замяна и връщане на стока
logo

Замяна и връщане на стока

Замяна на стока

Ако искате да замените артикул от онлайн магазин www.gousto.bg с вече закупен такъв, следвайте следните стъпки:

 1) Направете нова поръчка, като в полето “Бележки” посочите “Замяна”.

2) Ние ще ви се обадим, за да доуточним новата поръчка.

Връщането на вече закупената стока е за Ваша сметка.

След като получим пратката и се уверим, че е запазен търговския вид (не е нарушена опаковката) на стоката ние ще изпратим към Вас новата пратка.

Връщане на стока

Ако искате да върнете артикул, закупен от онлайн магазин www.gousto.bg , следвайте следните стъпки:

1) Използвайки нашата форма за обратна връзка в страница Контакти, трябва да опишете, че желаете да върнете даден артикул (или всички артикули) от поръчката, като попълните задължително:

2) Ние ще ви се обадим, за да потвърдим заявката за връщане

Връщането на вече закупената стока е за Ваша сметка и задължително трябва да посочите на куриерите от Speedy, че е с опция за преглеждане.

След като получим пратката и се уверим, че е запазен търговския вид (не е нарушена опаковка) на стоката ние ще се свържем с Вас, за да потвърдим връщането.

Връщане на сума от онлайн магазин www.gousto.bg

След като получим обратно върнатата от Вас стока и се уверим, че е със запазен търговския вид (не е нарушена опаковка), ние ще възстановим сумата в следния срок:

– до 15 работни дни при плащане с наложен платеж. Сумата ще бъде възтановена по банков път.

Други разпоредби

Онлайн магазин www.gousto.bg има правото да променя Политика за връщане и замяна на стоки по всяко време, без предизвестие, като новите условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.

Настоящата Политика за връщане и замяна на стоки важат за онлайн магазин www.gousto.bg и за неговите посетители. С публикуването на евентуални промени в страницата, клиентите автоматично се считат за уведомени за новите условия и ги приемат.

Дата на последна редакция: 05.04.2020г.